25 januari 2021

10 redenen om voor easykas online kasboek te kiezen

EasyKas is de nummer 1 app voor kas opmaken. Dat delen we natuurlijk graag. Hierbij meer dan tien redenen om voor easykas online kasboek te kiezen.

  1. Geen Excel- of papieren kasboek meer. Met EasyKas ben je eindelijk af van het Excel of papieren kasboek. Deze is eenvoudig te genereren en te exporteren in excel-format vanuit de app. Je krijgt dan een overzicht van je transacties op datum en op regelniveau met saldo zoals je altijd gewend bent.
  2. Scanfunctie bonnen. Contant betaalde bonnen en facturen scan je eenvoudig met de app. De bonnen worden automatisch doorgemaild naar je boekhouding en hoef je ook niet meer te slepen met mappen naar je boekhouder.
  3. Snel en eenvoudig. Aan het eind van de dag wanneer je jouw kas afsluit, voer je eenvoudig en binnen een paar tellen je dagtotalen op je telefoon in.
  4. Geen telfouten en negatieve kassen. Je hoeft je saldo niet meer met de hand te berekenen omdat de app dit automatisch voor jou doet. De app waarschuwt jou ook wanneer je kas in de min komt waardoor je nooit meer last hebt van een negatieve kas.
  5. Controletelling aanwezig kasgeld en berekening kasverschillen. Je berekende kasgeld confronteer je met het geteld kasgeld waardoor je inzicht hebt in je kasverschillen. Hiermee voldoe je ook aan de vereiste van de belastingdienst om regelmatig jouw kas af te sluiten.
  6. Handig hulpmiddel voor de telling van je aanwezig kasgeld. Je hoeft alleen maar per biljet- of muntsoort het aantal geteld in te voeren. De app rekent door en na invoering van je beginkas berekent de app het eventueel kasverschil.
  7. Iets vergeten, deze is makkelijk toe te toevoegen. Je kunt een bewaarde transactie (kasopmaak) altijd weer openen en aanpassen. Als je deze weer verstuurt, zal de app je saldi weer doorrekenen en de correctie doorvoeren in je boekhouding.
  8. Altijd sluitende kas en up to date. Dagelijks wanneer jij jouw dag afsluit voer je in een mum van tijd jouw totalen in. Hierdoor is jouw kas altijd bijgewerkt en doorgerekend. Je hebt ook altijd inzicht in je huidig saldo en verklein je de kans op fouten tot een minimum.
  9. Verschillende betaalmethoden. Maak je gebruik van verschillende betaalmethoden zoals pin en PayPal of platforms zoals Thuisbezorgd, Uber of Sitedisch zoals dat in de horeca gebruikelijk is? Deze stromen registreer je eenvoudig apart in EasyKas en voorkom je verschillen op de tussenrekeningen.
  10. Automatisch verwerkt in de boekhouding en besparing op je boekhouding. EasyKas koppelt met Exact online en Snelstart en binnenkort ook met Twinfield, Unit4 en Visma. Bij het klikken op versturen, is de jouw transactie direct verwerkt in de boekhouding. Je boekhouder hoeft deze niet meer in te kloppen welke weer tijd en dus kosten voor jou bespaart.

Jij blij, jouw boekhouder blij!