Blogs

26 januari 2023 Hoe Bakkerij Schreuder test met EasyKas

De vraag voor een kasboek app kwam ter sprake bij Bakkerij Schreuder. Bakkerij Schreuder is al geruime tijd aan het zoeken naar een goede oplossing voor het bijhouden en inzichtelijk houden van de geldstromen. Zonder te investeren in dure kassasystemen met dure onderhoudsabonnementen. Al snel kwamen ze uit bij EasyKas.

19 december 2022 Hoe Amole BV groeit met EasyKas!

EasyKas is blij met onze partners. Deze waardering uit zich niet alleen in een fijne samenwerking, maar ook in mooie incentives voor onze partners. Deze week bezochten we Amole BV, een boekhoudkantoor (en meer!) met vestigingen in Amstelveen en Hoofddorp. 

17 mei 2022 10 voordelen van een kasboek app

Het bijhouden van je boekhouding is altijd een “minder leuk” klusje. Als ondernemer wil je doen waarin je uitblinkt: jouw klanten zo goed mogelijk bedienen. En dan komt het kasboek aan het einde van de dag nog, door veel ondernemers het minst leuke klusje van de administratie. Het kasboek maak je achteraf op. Met als nadelen onder andere een grote kans op telfouten of jij of je collega’s vergeten de bonnen bij te voegen.

11 maart 2022 Het kasboek in (sport)kantines

Sportverenigingen, muziekverenigingen, scouting en sociaal culturele verenigingen hebben in de kantine te maken met contante geldstromen. Dat is ook goed, want dit is vaak een basisinkomen voor de vereniging waar ze de extra’s voor de leden van kunnen bekostigen. Deze contante geldstromen zijn natuurlijk contant geld, maar met de contante geldstroom bedoelen we ook pintransacties. En als je contante geldstromen hebt, ben je verplicht tot het bijhouden van een kasboek. 

17 februari 2022 7 tips voor een kasboek app in de retail

Veel kleine retailers hebben te maken met contante geldstromen. Of je nu een kledingwinkel, een slagers- of bakkerszaak, een telefoonzaak, een dierenspeciaalzaak, een groentewinkel of een sigarenwinkel bestiert, je hebt te maken met deze contante geldstromen. Deze contante geldstromen zijn natuurlijk contant geld, maar hiermee bedoelen we ook pintransacties en het gebruiken van cadeaubonnen. En als je contante geldstromen hebt, ben je verplicht tot het bijhouden van een kasboek.  

24 januari 2022 Het kasboek in de horeca

Het gebruik van een kasboek in de horeca is tijdrovend. Vaak achteraf bijhouden van een kasboek met kans op fouten en vergeten bonnen.De kleinere horeca-ondernemer heeft meestal een éénvoudig kassasysteem. Geen duur kassasysteem nodig met onderhoudsabonnement. Eenvoudig, simpel en snel bijhouden via een app op je telefoon. Een kasboek zoals je gewend bent op regelniveau met saldo kun je ook door middel van 1 druk op de knop genereren.

23 december 2021 De EasyKas partneromgeving: handig en sparen voor mooie gadgets als adviseur

Begin dit jaar heeft EasyKas haar partneromgeving gelanceerd. Deze partneromgeving is specifiek voor accountants, boekhouders en adviseurs die klanten hebben met een (online) kasadministratie. Maar wat is deze partneromgeving? Voor wie is het? En waarom wordt jij EasyKas partner? In deze blog geven we antwoord op deze vragen.

23 november 2021 Kasboek voor kleine ondernemers

Je bent een kleine ondernemer. We bedoelen dan geen kleine ondernemer zoals de belastingdienst dit typeert, want in de ogen van de belastingdienst ben je een kleine ondernemer als je per kalenderjaar minder omzet dan € 20.000,- hebt. Veel ondernemers met weinig personeel gaan hier wel overheen.