Blogs

11 november 2021 Waarom EasyKas?

Als boekhoudkantoor hebben wij binnen onze praktijk ook veel klanten met een kasboek. Het bijhouden van deze kasboeken gebeurde hoofdzakelijk in Excel. Hierdoor ontstonden fouten in tellingen, werden bonnen vergeten en het kostte de klanten veel werk.

4 november 2021 EasyKas verdien je dubbel en dwars terug

Als ondernemer wil je ondernemen. Waar andere boekhoudkantoren zeggen ‘laat de administratie maar aan ons over en houd jij je bezig met de uitvoering van je bedrijf’, doen wij dat iets anders.

1 november 2021 Hoe koppel je jouw boekhoudpakket met EasyKas online kasboek?

Ben jij een gebruiker van SnelStart of Exact Online? Of misschien wel een adviseur die 1 van deze pakketten inzet bij jouw klanten? We leggen je in deze blog kort uit hoe de koppelingen met EasyKas online kasboek werken.

14 oktober 2021 Voor wie is EasyKas online kasboek?

De apps om jouw administratieve zaken bij te houden, zoals Moneybird of Exact Online, worden veel gebruikt. Wij vonden het tijd een app te ontwikkelen om ook jouw kasboek bij te houden. Geen papieren kasboek meer, geen Excel, maar een app op je telefoon die je altijd bij de hand hebt. Een app, waarmee je jouw kasboek simpel, snel en zonder gedoe kunt bijhouden én kunt koppelen met jouw boekhouding.

7 oktober 2021 10 tips voor een gezond kasboek

Het kasboek gebruik je als je een onderneming hebt waarin je contant geld gebruikt. Zoals een winkel of een horecabedrijf. Betalen jouw klanten met munt- en briefgeld? Dan moet je een kasboek bijhouden.

1 oktober 2021 5 redenen voor een digitaal kasboek

Als je een winkel of horecabedrijf hebt, betalen jouw klanten vaak ook met munt- en briefgeld. Dan moet je een kasboek bijhouden. In dit kasboek houd je alle transacties bij, die in en uit de kassa gaan. Maar waarom kies je dan voor een digitaal kasboek? We geven 5 redenen:

25 januari 2021 10 redenen om voor easykas online kasboek te kiezen

EasyKas is de nummer 1 app voor kas opmaken. Dat delen we natuurlijk graag. Hierbij meer dan tien redenen om voor easykas online kasboek te kiezen.