Blogs

24 januari 2022 Het kasboek in de horeca

Het gebruik van een kasboek in de horeca is tijdrovend. Vaak achteraf bijhouden van een kasboek met kans op fouten en vergeten bonnen.De kleinere horeca-ondernemer heeft meestal een éénvoudig kassasysteem. Geen duur kassasysteem nodig met onderhoudsabonnement. Eenvoudig, simpel en snel bijhouden via een app op je telefoon. Een kasboek zoals je gewend bent op regelniveau met saldo kun je ook door middel van 1 druk op de knop genereren.

23 december 2021 De EasyKas partneromgeving: handig en sparen voor mooie gadgets als adviseur

Begin dit jaar heeft EasyKas haar partneromgeving gelanceerd. Deze partneromgeving is specifiek voor accountants, boekhouders en adviseurs die klanten hebben met een (online) kasadministratie. Maar wat is deze partneromgeving? Voor wie is het? En waarom wordt jij EasyKas partner? In deze blog geven we antwoord op deze vragen.

23 november 2021 Kasboek voor kleine ondernemers

Je bent een kleine ondernemer. We bedoelen dan geen kleine ondernemer zoals de belastingdienst dit typeert, want in de ogen van de belastingdienst ben je een kleine ondernemer als je per kalenderjaar minder omzet dan € 20.000,- hebt. Veel ondernemers met weinig personeel gaan hier wel overheen.

11 november 2021 Waarom EasyKas?

Als boekhoudkantoor hebben wij binnen onze praktijk ook veel klanten met een kasboek. Het bijhouden van deze kasboeken gebeurde hoofdzakelijk in Excel. Hierdoor ontstonden fouten in tellingen, werden bonnen vergeten en het kostte de klanten veel werk.

4 november 2021 EasyKas verdien je dubbel en dwars terug

Als ondernemer wil je ondernemen. Waar andere boekhoudkantoren zeggen ‘laat de administratie maar aan ons over en houd jij je bezig met de uitvoering van je bedrijf’, doen wij dat iets anders.

1 november 2021 Hoe koppel je jouw boekhoudpakket met EasyKas online kasboek?

Ben jij een gebruiker van SnelStart of Exact Online? Of misschien wel een adviseur die 1 van deze pakketten inzet bij jouw klanten? We leggen je in deze blog kort uit hoe de koppelingen met EasyKas online kasboek werken.

14 oktober 2021 Voor wie is EasyKas online kasboek?

De apps om jouw administratieve zaken bij te houden, zoals Moneybird of Exact Online, worden veel gebruikt. Wij vonden het tijd een app te ontwikkelen om ook jouw kasboek bij te houden. Geen papieren kasboek meer, geen Excel, maar een app op je telefoon die je altijd bij de hand hebt. Een app, waarmee je jouw kasboek simpel, snel en zonder gedoe kunt bijhouden én kunt koppelen met jouw boekhouding.

7 oktober 2021 10 tips voor een gezond kasboek

Het kasboek gebruik je als je een onderneming hebt waarin je contant geld gebruikt. Zoals een winkel of een horecabedrijf. Betalen jouw klanten met munt- en briefgeld? Dan moet je een kasboek bijhouden.