23 december 2021

De EasyKas partneromgeving: handig en sparen voor mooie gadgets als adviseur

Begin dit jaar heeft EasyKas haar partneromgeving gelanceerd. Deze partneromgeving is specifiek voor accountants, boekhouders en adviseurs die klanten hebben met een (online) kasadministratie. Maar wat is deze partneromgeving? Voor wie is het? En waarom wordt jij EasyKas partner? In deze blog geven we antwoord op deze vragen.

Wat is de EasyKas partneromgeving? 

De EasyKas partneromgeving is een online omgeving speciaal voor de accountants, boekhouders en adviseurs om de online kasboeken van zijn of haar klanten te benaderen. In een overzichtelijk dashboard krijgt accountant, boekhouder en adviseur een overzicht van de gekoppelde klantadministraties in EasyKas Online Kasboek met datum en saldo van de laatste kastransactie. Ook kunnen de koppelingen worden beheert die de boekhouder maakt met EasyKas online Kasboek.
 

Hoe is de partneromgeving van EasyKas ontstaan? 

Als adviseur wil je de administratie van je klanten kunnen benaderen zonder dat je de inloggegevens van je klanten moeten hebben. Je kan via de partneromgeving toegang krijgen met een eigen inlog in de kasboeken van de gekoppelde klanten om deze bijvoorbeeld in te richten voor hen. Want de boekhouder / adviseur weet welke grootboekrekeningen hij in de administratie gebruikt en aan welke ontvangst of uitgave deze gekoppeld moeten worden. Ook kan je dan als boekhouder gelijk de boekhoudkoppeling leggen.

Hoe word je partner van EasyKas? 

Heb jij als adviseur, accountant of boekhouder klanten met een kasboek? Zoals een winkel, een horecagelegenheid of een kapsalon? Dan is deze partneromgeving zeker voor jou een meerwaarde. Om de partneromgeving te benaderen maak je eerst een account aan op https://easykas.nl. De tweede stap is een e-mail sturen naar info@easykas.nl met het verzoek dit account om te zetten naar een adviseurs-account. Wij zetten dan jouw account om naar een partneraccount. Met deze partneraccount kun jij gratis en onbeperkt EasyKas testen, maar ook gebruiken om EasyKas te kunnen demonstreren aan jouw klanten. Daarnaast krijg je toegang tot de partneromgeving, te benaderen via https://partner.easykas.nl.
 

Incentives voor partners 

Als partner ben je automatisch ook aangemeld voor partnerprogramma, waarmee je spaart voor mooie gadgets. Beheer jij meer dan 10 actieve gebruikers van EasyKas? Dan ontvang je de nieuwe Google Chromecast! Bij 20 actieve gebruikers staat een Apple TV of Google Hub voor je klaar. En bij 30 actieve gebruikers ontvang je van ons de nieuwe Apple Watch.
Wil jij partner worden van EasyKas? Ervaar het gemak van ons digitale kasboek en last but not least: spaar voor leuke gadgets als partner.