Alle kastransacties in 1 overzichtelijke omgeving

Easkas Ss Hoewerkt
Hoe werkt EasyKas?

Met EasyKas je kasboek bijwerken is eenvoudig. Met de EasyKas app leg je alle transacties vast in een duidelijke en overzichtelijke omgeving. Nooit meer telfouten en tijd over voor de dingen die je leuk vind.

Snel en vooral heel eenvoudig iedere dag jouw kassa opmaken

Ontdek hoe EasyKas werkt. EasyKas beschikt over een automatische berekening van kasverschillen, een hulpfunctie voor het tellen van jouw kasgeld en een koppeling met jouw boekhoudpakket.

Invoeren van jouw dagtotalen per categorie

Dagelijkse Z-afslagen neem je over in EasyKas online kasboek. De bedragen voer je per categorie in, bijvoorbeeld 21% BTW, 9% BTW of ingenomen cadeaubonnen. 

Scan bonnen of facturen met jouw telefoon

Contant betaalde bonnen (uit de kassa voldaan) en facturen (betaald uit hoofdkas) scan je eenvoudig met de fotofunctie van EasyKas. De bedragen en bonnen worden direct opgenomen in jouw administratie.

Vaste kosten, uitgaven en stortingen invoeren

Vaste (terugkerende) kosten zonder bon voer je in. Ook overige uitgaven, opnamen of kasstortingen zoals personeelskosten of privé-opnamen vul je in de velden in. Zo blijft jouw kassa zonder kasverschillen.

Koppelen met jouw boekhouding

De bon of factuur die je hebt gescand, wordt automatisch verzonden naar een opgegeven e-mail. Dit is bijvoorbeeld de e-mail van je scan- en herkensoftware of de e-mail van jouw boekhouder.

Controletelling van het kasgeld

De kasmutatie (theoretisch kasgeld), de telling van het kasgeld en de beginkas kun je eenvoudig ingeven. EasyKas doet de rest: de app vergelijkt de telling van het kasgeld met de kasmutatie en geeft automatisch een kasverschil aan. 

Exporteren naar boekhouder of koppelen met jouw pakket

EasyKas kun je altijd koppelen met jouw boekhouding. We koppelen automatisch met Snelstart, Exact online en Boekhoud Gemak. Heb je geen Snelstart, Exact online of Boekhoud Gemak? Via een Excel of CSV export maak je eenvoudig een bestand die jij in jou boekhouding kunt importeren.

Maak EasyKas voor jou precies op maat

Pas alle velden aan naar jouw wensen. Omschrijvingen, grootboekrekeningen, BTW-codes en BTW-percentages, je kunt ze allemaal aanpassen. Ook het bereik in biljetten en munten pas je eenvoudig aan. 

Probeer EasyKas gratis!
Installeer EasyKas via de Apple app store of Google Play Store
Probeer EasyKas, nu 30 dagen gratis!
Download via app store
Download via Google Play

Heb je nog niet gevonden wat jij zoekt?