Tijd over houden voor nuttige dingen

Easkas Ss Partner
Tijdbesparend, altijd up-to-date & eenvoud.

Alles gaat digitaal, geen inkloptijd meer. Hierdoor heb je meer tijd voor advies en ondersteuning. Het kasboek ontvang je direct in de administratie van jouw klanten, wanneer jij dat wil en inclusief bonnen en facturen. Hierdoor is de administratie altijd up-to-date.

Bespaar tijd en energie

Geen telfouten, minder controle en direct het kasboek van jouw klanten digitaal ontvangen. Als partner ontvang je direct een login voor een persoonlijke omgeving waarin je jouw klanten die EasyKas gebruiken beheert en koppelt met de boekhouding. 

Koppel het kasboek eenvoudig

We koppelen al met Exact Online, Snelstart en Boekhoud Gemak. Nieuwe koppelingen zullen in de toekomst volgen. Met de CSV- en Excel export mogelijkheid exporteer je de kastransacties en importeer je eenvoudig in jouw boekhoudpakket.

Tevreden klanten, zonder fouten

Jouw klant stelt zijn kas eenvoudig op en jij bespaart jouw klant kosten. Automatische tellingen, verplicht opnemen telling kasgeld, berekening kasverschillen en waarschuwing bij negatief saldo. Je minimaliseert fouten.

EasyKas is er voor jou en jouw klanten

EasyKas stel je eenvoudig en specifiek voor jouw klanten in op jouw eigen dashboard. Via de beveiligde partner omgeving, heb je overzicht over jouw klanten die EasyKas gebruiken en de door hun ingevoerde mutaties. Je maakt klantspecifieke velden aan, richt deze in zoals jij in de boekhouding wilt hebben en je koppelt direct het digitale kasboek aan het administratieve pakket.

Word jij ook onze partner?

Wij waarderen onze partners. Daarom hebben wij een partnerprogramma waarmee je spaart voor mooie gadgets. Beheer jij meer dan 10 actieve gebruikers van EasyKas? Dan ontvang je de nieuwe Google Chromecast! Bij 20 actieve gebruikers staat een Apple TV of Google Hub voor je klaar. En bij 30 actieve gebruikers ontvang je van ons een Apple Watch. Wel zo leuk!

Word partner van EasyKas

o.a. zij gingen jou al voor als partner van EasyKas online kasboekwat zeggen anderen
Recensies van EasyKas
EasyKas verdien je dubbel en dwars terug! Wat een verademing moet het voor je zijn, om op dit vlak niet meer die zeurende boekhouder te horen: “lever je stukken aan voor de btw-aangifte, je kasboek is nog niet bijgewerkt”. EasyKas levert onze cliënten rust op. Wij hebben het ‘onboarden’ vanuit EasyKas als prettig ervaren. Support wordt snel en makkelijk geleverd. Onze horeca cliënten en kleine zelfstandigen die met kasboeken werken, zijn erg tevreden. EasyKas scheelt ons ook veel data-entry werk als boekhouder.
Kohen Administraties
Kohen Administraties
EasyKas is erg gebruiksvriendelijk ook biedt het de mogelijkheid om stappen uit te sparen waardoor er minder kans is op fouten en een hogere efficiency kan worden behaald. Problemen worden snel opgelost en EasyKas staat open voor feedback, je kunt ook snel schakelen met de helpdesk wat ik ervaar als een groot pluspunt. Wij raden EasyKas zeker aan! http://www.gottmerpartners.nl
Niels Gottmer
Gottmer & Partners
EasyKas werkt erg gebruiksvriendelijk. We werken met de koppeling van Boekhoud Gemak. Het scheelt onze klanten veel tijd, maar ons ook omdat we de mutaties niet meer hoeven te verwerken. Ik raad EasyKas aan iedereen aan die nu nog werkt met Excel of een kladkas.
Rene Boot
FinAmi
We gebruiken EasyKas als “missing link” tussen de kasadministratie en de één op één verwerking daarvan in de administraties van onze klanten. Doordat bij de start de App gekoppeld is aan de administratie die wij voor de klant beheren worden mutaties geïmporteerd. Dit was al wel mogelijk voor het inlezen van bankmutaties maar niet voor kas gegevens. Per kwartaal scheelt dit bij een kleine klant zo’n 1,5 uur werk en op jaarbasis dus 6 uren, tel uit je winst. Wie wil er als klant nu niet besparen op zijn /haar boekhoudkosten?
Schotanus
Schotanus
Installeer EasyKas via de Apple app store of Google Play Store
Probeer EasyKas, nu 30 dagen gratis!
Download via app store
Download via Google Play

Heb jij nog vragen over EasyKas?