Tijd over houden voor nuttige dingen

Easkas Ss Partner
Tijdbesparend, altijd up-to-date & eenvoud.

Alles gaat digitaal, geen inkloptijd meer. Hierdoor heb je meer tijd voor advies en ondersteuning. Het kasboek ontvang je direct in de administratie van jouw klanten, wanneer jij dat wil en inclusief bonnen en facturen. Hierdoor is de administratie altijd up-to-date.

Bespaar tijd en energie

Geen telfouten, minder controle en direct het kasboek van jouw klanten digitaal ontvangen. Als partner ontvang je direct een login voor een persoonlijke omgeving waarin je jouw klanten die EasyKas gebruiken beheert en koppelt met de boekhouding. 

Koppel het kasboek eenvoudig

We koppelen al met Exact Online, Snelstart en Unit4. Koppelingen met Twinfield en Visma zijn in ontwikkeling. Met de CSV- en Excel export mogelijkheid exporteer je de kastransacties en importeer je eenvoudig in jouw boekhoudpakket.

Tevreden klanten, zonder fouten

Jouw klant stelt zijn kas eenvoudig op en jij bespaart jouw klant kosten. Automatische tellingen, verplicht opnemen telling kasgeld, berekening kasverschillen en waarschuwing bij negatief saldo. Je minimaliseert fouten.

EasyKas is er voor jou en jouw klanten

EasyKas stel je eenvoudig en specifiek voor jouw klanten in op jouw eigen dashboard. Via de beveiligde partner omgeving, heb je overzicht over jouw klanten die EasyKas gebruiken en de door hun ingevoerde mutaties. Je maakt klantspecifieke velden aan, richt deze in zoals jij in de boekhouding wilt hebben en je koppelt direct het digitale kasboek aan het administratieve pakket.

Word jij ook onze partner?

Wij waarderen onze partners. Daarom hebben wij een partnerprogramma waarmee je spaart voor mooie gadgets. Beheer jij meer dan 10 actieve gebruikers van EasyKas? Dan ontvang je de nieuwe Google Chromecast! Bij 20 actieve gebruikers staat een Apple TV of Google Hub voor je klaar. En bij 30 actieve gebruikers ontvang je van ons de nieuwe Apple Watch. Wel zo leuk!

Word partner van EasyKas

 

 

 

 

Installeer EasyKas via de Apple app store of Google Play Store
Probeer EasyKas, nu 30 dagen gratis!
Download via app store
Download via Google Play

Heb jij nog vragen over EasyKas?