26 januari 2023

Hoe Bakkerij Schreuder test met EasyKas

De vraag voor een kasboek app kwam ter sprake bij Bakkerij Schreuder. Bakkerij Schreuder is al geruime tijd aan het zoeken naar een goede oplossing voor het bijhouden en inzichtelijk houden van de geldstromen. Zonder te investeren in dure kassasystemen met dure onderhoudsabonnementen. Al snel kwamen ze uit bij EasyKas.

Demo op locatie

We werden gevraagd om een demonstratie op locatie te geven van de EasyKas kasboek app. Deze demonstratie werd  bijgewoond door Bakkerij Schreuder,  maar ook de adviseurs van de bakkerij.

Testperiode van EasyKas

Na de enthousiaste demonstratie werd besloten om een testperiode aan te gaan. "Wij zijn enthousiast." vertelt de bakker. "We vinden het een erg goede en laagdrempelige oplossing voor onze klanten, voor het bijhouden van het kasboek. En ik zag tijdens de demonstratie dat vooral bakkerij Schreuder nu al erg enthousiast is, dus ik verwacht dat we EasyKas bij onze klanten gaan introduceren", vervolgt de boekhouder!

Testperiode

We hebben afgesproken dat er een testperiode komt, volledig gratis en vrijblijvend. De bakkerij mag de kasboek app gratis gebruiken en de adviseur mag de kasboek app ook gratis en vrijblijvend introduceren bij klanten.
Adviseurs krijgen de beschikking over de partneromgeving, waar ze direct kunnen inloggen in het kasboek van de klanten. Wil je ook een vrijblijvende demonstratie van EasyKas? Neem dan contact met ons op!