19 december 2022

Hoe Amole BV groeit met EasyKas!

EasyKas is blij met onze partners. Deze waardering uit zich niet alleen in een fijne samenwerking, maar ook in mooie incentives voor onze partners. Deze week bezochten we Amole BV, een boekhoudkantoor (en meer!) met vestigingen in Amstelveen en Hoofddorp. 

Amole BV, partner van EasyKas

Amole BV is in 2012 opgericht door Mariëtte Bos en Kees Tuip. Mariëtte was voor haar periode in loondienst ondernemer in hart en nieren met haar hondentrimsalon en Animal Nature eigen merk dierenshampoo. In 2002 de switch gemaakt naar de fiscaliteit. Na diverse studies en na meerdere jaren werkzaam bij Accountantskantoor EY begon het ondernemerschap weer te kriebelen. Samen met KeesTuip, fiscaal jurist en oud collega bij Accountantskantoor EY zijn ze in 2012 Amole BV gestart.

Amole BV heeft inmiddels 2 vestigingen, in Amstelveen en Hoofddorp en telt 9 werknemers. De klanten van Amole BV zijn vooral MKB-ers: van ZZP-ers tot bedrijven met 40 werknemers. Ze leveren diensten aan de detailhandel, kappers, horeca en in de transportsector. 

Amole BV maakt het complexe eenvoudig!

De diensten die ze leveren zijn onder andere business coaching, administraties verwerken, belastingadvies en het verzorgen van belastingaangiften. Maar wel vanuit een persoonlijk oogpunt: niet alleen adviseren maar ondernemers helpen met het maken van de juiste fiscale beslissingen. Daarmee is het doel het boekhouden weer leuk te maken waardoor de klanten succesvol kunnen ondernemen door grip op de cijfers. 

En dat werkt! Met deze persoonlijke aanpak, gefundeerd op een mooie en menselijke missie, heeft Amole BV inmiddels 2 jaar op rij de FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende ondernemingen van Nederland! Het nieuwe voorwaarts ondernemend denken voor en door ondernemers.

EasyKas en Amole BV

Voordat Amloe BV met EasyKas werkte, werkten ze met Kasstellen. Na een goede start met Kassatellen, kwamen door de groei enkele tekortkomingen naar boven. “Onze wensen werden groter en specifieker. Ook verliep de communicatie met Kassatellen stroef, en dit laatste is wel een cruciale factor”, vertelt Mariëtte. “We zijn overgestapt naar EasyKas, omdat we goede recensies hadden gelezen. Het is geen complexe software en de communicatie met Easykas is optimaal. Dat maakt het voor ons en voor de klant heel prettig werken”.

“EasyKas is overzichtelijk, duidelijk en heel makkelijk in gebruik. Dat merkte onze klanten direct! Ook de koppeling met Exact werkt erg fijn want aanpassingen worden direct en heel eenvoudig doorgevoerd. Hiermee ontstond direct een meerwaarde voor onze klanten, want de kas invoeren is in een handomdraai gebeurd. Maar ook voor ons, want we zagen ook veel minder fouten ontstaan” vervolgt Mariëtte.

Naast dat werken met EasyKas een meerwaarde is voor onze klanten, merkt Mariëtte ook een meerwaarde voor het boekhoudkantoor. “Het gemak van het werken met EasyKas bespaart ons erg veel tijd! Werken met EasyKas werkt efficiënt, je ziet dat de software is gemaakt voor en door collega’s. Zo is ook het dashboard voor accountants ideaal, want je logt eenvoudig in op een account van een klant om een mutatie te maken, bijvoorbeeld een vergeten opname van de telling van het kasgeld waardoor we kasverschillen minimaliseren en ook snel corrigeren.”  

Boekhouden leuk maken!

“Onze missie is te zorgen dat wat klanten moeten doen voor hun boekhouding het leuk te maken door efficiëntie en dat de ondernemer grip op de cijfers heeft om te sturen. De boekhouding wordt weer leuk. EasyKas draagt hier in positieve zin aan bij, de helpdesk is erg goed bereikbaarheid en het contact zeer prettig. Er wordt direct gereageerd en telefonisch zijn ze altijd bereikbaar. EasyKas sluit écht aan bij onze werkwijze: het boekhouden weer leuk maken!”

We bezochten Amole BV deze week met gebak en een Google Chromecast, als dank voor de inspanningen en de fijne samenwerking! Op naar nog meer Gazelle Awards zouden wij zeggen, want wat een leuk bedrijf is dat zeg! Als wij zelf geen boekhouders zouden zijn, wisten wij wel waar we met onze boekhouding naar toe moesten.