17 mei 2022

10 voordelen van een kasboek app

Het bijhouden van je boekhouding is altijd een “minder leuk” klusje. Als ondernemer wil je doen waarin je uitblinkt: jouw klanten zo goed mogelijk bedienen. En dan komt het kasboek aan het einde van de dag nog, door veel ondernemers het minst leuke klusje van de administratie. Het kasboek maak je achteraf op. Met als nadelen onder andere een grote kans op telfouten of jij of je collega’s vergeten de bonnen bij te voegen.

Daarom maken steeds meer ondernemers gebruik van een kasboek app. Je hebt je telefoon immers altijd bij de hand en waarom dan geen app installeren die jouw kasboek bijhoudt? We zetten de grootste voordelen op een rij.

De 10 grootste voordelen van een kasboek app

  1. Je hebt altijd een sluitende kas! Een kasboek app helpt je automatisch te tellen en geeft kasverschillen hierdoor ook automatisch weer. Handig!
  2. Geen papierwerk! Je bespaart jezelf allerlei handgeschreven boekwerken of een wirwar van Excel-bestanden.
  3. Je bespaart enorm veel tijd! Aan het eind van de dag je dagtotalen (z-afslag, etc.) uit je kassa halen en in no-time ingevoerd in je app. En wat te denken van de tijd die je zelf besteedt aan uitzoeken van fouten of kasverschillen? Of het uitzoeken van bonnetjes of facturen die bij die ene boeking horen?
  4. Je bespaart veel geld! En dat is wel een heel lekker voordeel. Want jouw boekhouder hoeft veel minder werk te verrichten. Hij kan namelijk direct en altijd jouw kasboek inzien en gebruiken wanneer hij dit nodig heeft. Geen inklopuren meer en geen telefoontjes dat je je kasboek moet inleveren. Na het invoeren van je kas met 1 druk op de knop bijgewerkt in je boekhouding. Geen inklopwerk meer voor jouw boekhouder en dus besparing op je boekhoudkosten.
  5. Koppel met je boekhouding! Je kasboek is direct verwerkt in je administratie. Dit kan als je gebruikt maakt van SnelStart, Exact online, Boekhoud Gemak of een ander pakket door middel van een CSV export.
  6. Snel starten! Want een kasboek App is vooringesteld voor de meest gebruikte instellingen. Maar je kunt alle instellingen heel erg snel naar jouw wensen inrichten. Alle benodigde velden zijn aanpasbaar, zoals BTW tarieven en cadeaubonnen.
  7. Alles digitaal! Bonnetjes en facturen zijn altijd en direct digitaal. Bonnen makkelijk scannen met je mobiel; een foto maken en klaar.
  8. Altijd direct je kasboek in! Je kasboek is altijd en overal toegankelijk. Ben je iets vergeten? Voeg eenvoudig iets toe of wijzig een ingevoerde regel.
  9. Rust! Je hoeft niet meer te slepen met dossiers naar je boekhouder. En zelfs geen mails sturen met allerlei bijlagen die je eerst een goede naam moet geven. Je werkt steeds meer écht samen met je boekhouder, want hij krijgt inzicht en volledig toegang tot je online kasboek via onze partneromgeving.
  10. Ook via web! Een kasboek app is ook via het web bereikbaar via een website. Hierdoor kun je ook en net zo eenvoudig, ook via een computer je kasboek bijhouden. De mutaties zie je dan natuurlijk ook weer op je telefoon verschijnen.

Met een kasboek app op je mobiele telefoon wordt het bijhouden van je kasboek weer leuk, of in ieder geval minder zwaar. Maak het je makkelijk en probeer nu de EasyKas kasboek app 1 maand helemaal gratis.