4 november 2021

EasyKas verdien je dubbel en dwars terug

Slimme software

De boekhouder van nu, transformeert de komende jaren naar persoonlijk adviseur. Hij helpt je bedrijfsvoering te stroomlijnen, is jouw sparringpartner én blijft op de hoogte blijft van de laatste fiscale of boekhoudkundige mogelijkheden. Door slimme software wordt de boekhouding steeds beter verwerkt. Het aanleveren is soms nog een dingetje. Bonnen scannen via een app is de normaalste zaak van de wereld. Inzicht in je boekhouding via een dashboard eveneens. Toch zijn er legio ondernemers die horizontaal scrolbare Excel tabellen maken; schoenendozen vol facturen of kasboeken op een los papiertje aanleveren. En juist dat laatste is een doorn in het oog.

EasyKas

In verwerken van kasboeken zit een gat waarin EasyKas is gesprongen. Met succes wat ons betreft. Wij zijn als boekhoudkantoor altijd terughoudend geweest in het aannemen van horeca (restaurants en lunchrooms) als cliënt. Niet omdat wij de horeca geen warm hart toedragen, integendeel. Het kost ons kleine familiebedrijf simpelweg veel tijd om hen goed te kunnen begeleiden. Er is vaak sprake van honderden transacties, uitgebreide facturatie en… het kasboek wat niet actueel is, fout opgeteld wordt of in meerdere losse mappen wordt aangeleverd.

Geen dure koppelingen nodig

Vanuit ons vak bezien, zie ik iedereen binnen deze branche graag gisteren nog overstappen naar kassasystemen die hun data 1 op 1 in onze boekhouding schieten. Maar dat is voor de kleine lunchroom houder soms een kostbare brug te ver. Als tijdens onze intake blijkt, dat de cliënt wél efficiënt wil werken, maar een duur kassasysteem niet opportuun is? Dan is daar EasyKas.

Voor € 10 per maand word je als eigenaar volledig ontzorgt. Sterker nog, je verdient dit geld dubbel en dwars terug. (Dat zeg ik als boekhouder niet zomaar he!) Omdat je via de EasyKas app jouw kastellingen direct in de (gekoppelde) boekhouding schiet, wordt deze altijd actueel en foutloos opgeteld. Bovendien heb je meteen inzicht in data. En data is kostbaar tegenwoordig.

Wat een verademing moet het voor je zijn, om op dit vlak niet meer die zeurende boekhouder te horen: “lever je stukken aan voor de btw-aangifte, je kasboek is nog niet bijgewerkt”. EasyKas levert onze cliënten rust op.

Easykas helpt

Wij hebben het ‘onboarden’ vanuit EasyKas als prettig ervaren. Support wordt snel en makkelijk geleverd. Tot nu toe zitten onze horeca cliënten alsook de kleine zelfstandige die met kasboeken werken, tevreden op hun plek bij EasyKas. En last but not least: EasyKas scheelt ons ook veel data-entry werk als boekhouder.