21 juni 2023

Groei bij ketens en franchiseformules

EasyKas heeft ook steeds meer bekendheid gekregen bij ketens en franchiseformules. We zijn verheugd om te zien dat bekende namen uit de branche EasyKas in gebruik hebben genomen of momenteel aan het testen zijn. Dit onderstreept de veelzijdigheid en effectiviteit van ons kassasysteem voor diverse bedrijfsmodellen en bedrijfsgroottes.

Foodmaster

Een van de succesvolle implementaties van EasyKas is te vinden bij meerdere vestigingen van de Franchiseformule Foodmaster. Deze bekende snackketen heeft gekozen voor EasyKas om hun verkoop- en boekhoudprocessen te vereenvoudigen en een uniforme administratie te behouden over al hun locaties. Door gebruik te maken van EasyKas kunnen ze de transacties en financiële gegevens van al hun vestigingen gemakkelijk beheren en synchroniseren, wat zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Happi Tosti

Een andere keten die EasyKas heeft omarmd is Happy Tosti, met 4 vestigingen. Happy Tosti heeft gekozen voor EasyKas vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om transacties op een eenvoudige manier te registreren en te analyseren. Door EasyKas te gebruiken kunnen ze zich richten op het bieden van geweldige service aan hun klanten, terwijl ze tegelijkertijd hun financiële gegevens nauwkeurig in de gaten kunnen houden.

Hot&Hot Chinese restaurants

Hot&Hot Chinese restaurants met 5 vestigingen zijn ook klant geworden van EasyKas. Met ons kassasysteem kunnen ze de complexiteit van meerdere vestigingen beheren en tegelijkertijd zorgen voor een soepele stroom van transacties en gegevensregistratie.

Burger 'n Shake

Daarnaast is Burger 'n Shake, een franchiseketen, momenteel aan het testen met EasyKas. Ze zijn enthousiast over de mogelijkheden die ons systeem biedt en evalueren hoe EasyKas hun operationele processen kan optimaliseren en hen kan helpen groeien als een succesvolle keten.

We zijn verheugd dat EasyKas wordt erkend en omarmd door zowel individuele ondernemers als grotere ketens en franchiseformules. Deze positieve reacties en interesse in ons product motiveren ons om voortdurend te blijven innoveren en onze functionaliteiten aan te passen aan de diverse behoeften van de horeca- en detailhandelsindustrie.

We kijken ernaar uit om nog meer ketens en franchises te ondersteunen bij hun zakelijke groei en succes met onze gebruiksvriendelijke en krachtige kassabeheeroplossing.