1 november 2021

Hoe koppel je jouw boekhoudpakket met EasyKas online kasboek?

Ben jij een gebruiker van SnelStart of Exact Online? Of misschien wel een adviseur die 1 van deze pakketten inzet bij jouw klanten? We leggen je in deze blog kort uit hoe de koppelingen met EasyKas online kasboek werken.

Koppel jouw boekhoudpakket

EasyKas koppelt al een tijdje met Exact Online en Snelstart. In de nieuwe versie van onze app zijn deze koppelingen vernieuwd.

Hoe werkt de koppeling met Exact Online?

Het kasboek maak je binnen EasyKas (app of webversie) op en bij verzending worden de mutaties direct in het kasboek in Exact Online geboekt op de juiste grootboekrekeningen. De facturen en bonnen worden automatisch gemaild naar het digitale brievenbus van jouw administratie in Exact Online. Je kan er ook voor kiezen om deze naar een ander e-mail adres te laten sturen zoals bijvoorbeeld jouw boekhouder.

Hoe werkt de koppeling met Snelstart?

Kastransacties zijn na invullen door jouw klant direct bijgewerkt in het kasboek in Snelstart. De ingescande bonnen en facturen worden automatisch in Snelstart ontvangen. Deze worden door Snelstart met bedrag en datum geboekt in het inkoopboek. De bonnen en facturen worden automatisch afgeletterd met de betaling in het kasboek.

Koppeling met Software Gemak

We zijn momenteel de koppeling met Software Gemak aan het testen. In de volgende App update is de koppeling opgenomen.

Direct koppelen met jouw boekhouder!

Met de nieuwe versie van EasyKas koppel je direct met jouw boekhouder. Jouw boekhouder kan direct jouw kasboek inzien, hij kan bekijken wat jouw laatste boekingen zijn en hij kan EasyKas voor jouw onderneming instellen zoals hij of jij dat wil. Dat scheelt jouw boekhouder tijd en jou geld!

Wil je meer weten over EasyKas online kasboek? Ontdek wat EasyKas voor jou kan betekenen