23 november 2021

Kasboek voor kleine ondernemers

Je bent een kleine ondernemer. We bedoelen dan geen kleine ondernemer zoals de belastingdienst dit typeert, want in de ogen van de belastingdienst ben je een kleine ondernemer als je per kalenderjaar minder omzet dan € 20.000,- hebt. Veel ondernemers met weinig personeel gaan hier wel overheen.

Wij bedoelen de ondernemer zonder groot personeelsbestand. Vaak hebben deze ondernemers 1 filiaal, werkend in horeca, dienstverlening, op de markt of retail. Je bent druk met ondernemen in jouw bedrijf. Het belangrijkste voor jou is het werken met en voor jouw klanten en jouw producten. Maar ondertussen doe je ook de marketing en administratie. Je beantwoordt de e-mails en maakt jouw bedrijf schoon. Je voert gesprekken met jouw personeel en leveranciers.

Het zijn van een kleine ondernemer is geen schande. Het overgrote deel van de ondernemingen in Nederland zijn kleine ondernemers, tot ongeveer 5 personeelsleden. Je bent onderdeel van de hele grote ruggengraat van Nederland.

Als je actief bent in de horeca , een kapsalon hebt, een bakkerij bestiert, een marktkraam hebt of een winkel bezit, heb je ook een kassa. Ook dit moet je administratief onderhouden: iedere dag wil je een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Maar als kleine ondernemer heb je geen ingewikkeld kassasysteem die dit automatisch doet, laat staan automatisch koppelt met jouw boekhouding. Je hebt een kasboek, een papieren of een digitale versie in Excel.

We schreven het al, je hebt als kleine ondernemer genoeg te doen naast het echte ondernemen. Je wilt alleen doen waar je goed in bent. En vooral niet iedere dag jouw kasboek inkloppen, met de kans op telfouten en kasverschillen waardoor je nóg meer werk krijgt.

Wist je dat er een oplossing is voor die telfouten en kasverschillen? Wij hebben een app ontwikkelt die jouw kasboek beheert. Het enige wat je iedere dag hoeft te doen is het totaal van inkomsten en uitgaven invoeren en de app doet de rest. Automatisch zicht op kasverschillen, geen telfouten meer, bonnen direct ingescand en ook nog eens automatisch het kasboek bijgewerkt in je boekhouding. We koppelen bijvoorbeeld automatisch met Snelstart, Exact Online en Boekhoud Gemak!

Probeer het eens! Je kunt EasyKas in ieder geval 30 dagen helemaal gratis proberen, met alle functionaliteiten van onze app. En het mooiste: het gaat jou geld besparen, want jouw boekhouder hoeft jouw kastransacties niet meer in te kloppen en heeft tijd over om jouw échte adviezen te geven.

Bevalt de app? dan kost het je €10,- per maand. En wij weten zeker dat je dit dubbel en dwars terug verdient.