21 juni 2023

Nieuw: Beheer meerdere counters/kassa's met één administratie!

Gebruikers hebben gevraagd naar de mogelijkheid om meerdere counters/kassa's binnen hun bedrijf te kunnen beheren en deze te koppelen aan één administratie. We hebben geluisterd naar deze feedback en hebben recentelijk een update uitgebracht voor de SnelStart-koppeling. Binnenkort volgen er ook updates voor de koppelingen met Exact Online en Boekhoud Gemak.

Met deze nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers nu meerdere kasboeken beheren en deze moeiteloos integreren in één overkoepelende administratie. Dit stelt bedrijven in staat om hun verkoop- en boekhoudprocessen efficiënter te beheren, zelfs als ze meerdere counters of kassa's hebben.

De update van de SnelStart-koppeling biedt gebruikers een geïntegreerde oplossing voor het beheer van hun diverse kasboeken. Ze kunnen nu gemakkelijk alle transacties vanuit verschillende verkooppunten registreren en synchroniseren met één centrale administratie. Dit vereenvoudigt niet alleen het boekhoudkundige proces, maar zorgt ook voor een nauwkeurige en up-to-date weergave van de financiële situatie van het bedrijf.

We zijn ons bewust van de vraag naar vergelijkbare functionaliteiten voor Exact Online en Boekhoud Gemak. Ons ontwikkelingsteam werkt momenteel aan de updates voor deze koppelingen, zodat gebruikers binnenkort ook daarvan kunnen profiteren.

We blijven ons inzetten om onze gebruikers de beste tools en functionaliteiten te bieden die hun dagelijkse bedrijfsvoering vereenvoudigen. We waarderen de feedback en suggesties van onze gebruikers en streven ernaar om voortdurend te innoveren en te verbeteren om aan hun behoeften te voldoen.