14 oktober 2021

Voor wie is EasyKas online kasboek?

De apps om jouw administratieve zaken bij te houden, zoals Moneybird of Exact Online, worden veel gebruikt. Wij vonden het tijd een app te ontwikkelen om ook jouw kasboek bij te houden. Geen papieren kasboek meer, geen Excel, maar een app op je telefoon die je altijd bij de hand hebt. Een app, waarmee je jouw kasboek simpel, snel en zonder gedoe kunt bijhouden én kunt koppelen met jouw boekhouding.

Maar wie kunnen EasyKas zoal gebruiken? We geven je graag wat voorbeelden van onze gebruikers. Herken je jezelf er in?

Restaurant, café of cafetaria

In de horeca wil je een paar dingen duidelijk hebben: snel inzicht in kasgelden, omzet per categorie, eenvoud in werken en geen papierwerk. Met EasyKas voldoe je aan al deze punten: EasyKas heb je altijd bij de hand, het is ontzettend eenvoudig en iedereen heeft snel inzicht in het hoeveelheid kasgeld. Nooit meer kasverschillen dus!

Bezorg- en afhaalrestaurants

Als bezorg- of afhaalrestaurant hanteer je verschillende betaalmethoden zoals pin of iDeal en maak je gebruik van platforms zoals Thuisbezorgd, Uber of Sitedisch. De verschillende betaalmethoden registreer je eenvoudig als aparte stromen in EasyKas. Ook voorkom je verschillen tussen het te ontvangen én op de bank binnengekomen bedrag.

Foodtrucks en evenementen

Tijdens evenementen ben je mobiel, heb je meerdere mensen aan het werk en dan wil je vooral geen geen gedoe met het kasgeld. Frietkramen, oliebollenkramen, loempia- of viskraam? Deze mobiele verkopers maken gebruik van EasyKas: handig en snel dagomzetten bijhouden op mobiele telefoon.

Winkels

In iedere winkel is sprake van kasstromen. Ongeacht in welke branche jij als retailer werkt, EasyKas wordt ook in jouw branche veel gebruikt. Wist je dat? In EasyKas kun je ook eenvoudig jouw cadeaubonnen registreren.

Dienstverleners

Ben je kapper of heb je een schoonheidssalon, nagelstudio, ontharingsstudio of zonnestudio? Dan weet je dat ook jij verschillende kasstromen hebt. Hoe makkelijk is het dan om ieder dag jouw kasgeld via jouw iPhone bij te houden? Even een Instagram post, Facebook kapsel posten en je kas inboeken, in 1 en dezelfde handeling! Lekker makkelijk toch!

Kantines

Je denk er niet meteen aan, maar EasyKas wordt ook veel gebruikt in sportkantines, kantines van een buurtvereniging of kantines van een sociale of culturele vereniging. Vooral omdat deze gelegenheden draaien op vrijwilligers. Je wil duidelijkheid, zonder scheve gezichten een kasboek dat klopt.

Marktlieden

Als marktverkoper ben je altijd mobiel en dan wil je eenvoud. Je mobiel heb je altijd bij je, dus vanaf nu jouw kasboek ook met EasyKas! Maak bijvoorbeeld gebruik van de hulp ‘Telling kasgeld’ in de app. Een handig hulpmiddel om het aantal briefjes en munten te tellen. Daarmee voldoe je direct aan de eerste vastlegging zoals de belastingdienst dat ook graag wil zien.

Boekhoud- en advieskantoren

Niet meer inkloppen van kastransacties en de kans op (tel-) fouten in een kasboek wordt sterk verkleind. Dit bespaart jou als boekhouder of financieel adviseur veel tijd en frustratie. Via het dashboard van EasyKas heb en behoud je overzicht op jouw klanten en je hebt direct toegang tot cliënt-accounts. We hebben voor boekhouders en financieel adviseurs een partnerprogramma, volledig gratis en met leuke incentives.

Conclusie is dat EasyKas er is voor iedere onderneming met contante geldstromen waar geen geavanceerd kassasysteem aanwezig is. Deze systemen zijn meestal erg duur in aanschaf en onderhoud. Voor jou als kleine ondernemer brengt dit te veel overhead en ook geen goede koppeling met jouw boekhoudpakket. EasyKas is laagdrempelig: start vandaag nog een gratis proefperiode. Je kunt dan ook vandaag direct je kasboek opmaken, binnen 1 minuut!